Vaknade 10.30. Helt sjukt att jag fått sova 10timmar. Behövde det. Träningen börjar 11.00 så det blev ingen morgonyoga denna dag heller. Bytte om snabbt för att sätta mig 10min på ayrdyne cykeln för att sätta igång kroppen. Det är cirkelträning idag och coachen hade inga problem att få mig trött och varm innan vi skulle köra igång. Körde olika övningar på medicinbollen som uppvärmning. Cirkelträningen bestod av 6övn x50sek x 4omg med spänst, explosivitet, uthållighet och koordination. Väldigt bra upplägg på cirkelträningen och skön stämning då alla skrek och puscha varandra. Avsluta träningen med spurter med gummiband runt en partner.

Sen gjorde jag och Alexander ett isbad i 12min. Vet inte om vi  kom upp i samma kyla som förra gången men 15grader visa termometern. Men jag behövde det och känner mig bättre nu efter.

Ankan i badet är ingen leksak utan en termometer

Ankan i badet är ingen leksak utan en termometer

Ikväll är alla på Alliance inbjudna till Brandon Veras hem för att grilla och kolla UFC. Får se om jag får med några roliga bilder.

Alexander Gustavsson med Coach Andreas

/U

  Det finns många olika saker den där Ankan kan vara, men faktumet är att härifrån så ser det ut som vilken vanlig bad anka som helst…Alla vet iaf att du alltid har med dig den där ankan vart du än går…hahaha

  Usama Svarade
  27 Sep 2010

  Jag som hoppades inte alla visste

  Tam |

   

  Men Gud vilken underbar bild! Det riktigt strålar om dig och ankan :-)

  Usama Svarade
  28 Sep 2010

  Det var nog ankan som gjorde mig glad. För det är inte så kul i kallbadet

  liz |

   

 
 

 

 

 

USAMAAZIZ.COM POPULÄRA BLOGGINLÄGG SENASTE KOMMENTARER
Hej och välkomna till min officiella hemsida usamaaziz.com alt samiaziz.com. Har deltagit i Barcelona 1992 och Atlanta 1996 i Brottning. Gjort landskamper i Boxning. I MMA (mixed martial arts) så har jag tävlat för Superpro, BoDog, Bellator i samarbete med ESPN och superriorchallenge som ägs av superiorwear. Skappade Ruffietraining tillsammans med Musse Hasselvall. Jobbar med att föreläsa. Instruerar i Yoga. Tar uppdrag i privatträningar inom kampsport och fys, Svensexor och Möhippor.

Bästa hälsningar
Usama “Sami“ Aziz
usama@live.se

 

 

Design: Anders Davén | Foto: Jonas Lindkvist | Programmering: Shahdesign
© Usama Aziz 2009 | foto © Jonas Lindkvist